fbpx

Setkání Martiny s plzeňským primátorem Martinem Baxou.

Setkání Martiny s plzeňským primátorem Martinem Baxou.

Martinu Půtovou přijal na plzeňské radnici ve středu 22. července primátor města Plzně Martin Baxa, který jí pogratuloval k získání Ceny Olgy Havlové.

Společně především řešili možnosti preventivních programů o popáleninách na plzeňských základních školách, které připravuje Burn Fighters. „Obdivuji vaši sílu, vůli a odvahu po prožitém úrazu i to, že pomáháte dalším lidem, kteří mají podobný osud. Cením si, že i po své těžké životní zkušenosti preventivně působíte na žáky našich škol,“ řekl primátor Martin Baxa.

Pan primátor také zmínil, že v souvislosti s Martiny návštěvou od ní poprvé slyšel neblahé slovo vagonáři a ocenil prevenci, které se v rámci BF věnuje.

Pan Baxa Martině pogratuloval, poděkoval ji za vše, co dělá a také rozhodl o finančním daru ve prospěch činnosti  Burn Fighters.

„Klobouk dolů před pevnou vůlí, odhodláním a optimismem paní Martiny,“ dodává.

Pro mě to byla pocta se potkat s panem primátorem a povědět mu o činnosti Burn Fighters, o vzniku

naší platformy a našich plánech. Jsem ráda, že jsem měla možnost BF prezentovat a moc si vážím finanční podpory, kterou se nám rozhodl pan Baxa věnovat. Díky tomu budeme moct působit preventivně na větší počet dětí, a také se o naší činnosti bude opět o něco více mluvit.“ říká Martina.