fbpx

2. ročník Běhu dobré vůle Nadace Olgy Havlové

 

10. září jsme se zúčastnily 2. ročníku Běhu dobré vůle Nadace Olgy Havlové.

Bylo nám ctí mít možnost se účastnit charitativního běhu, který pořádala Nadace Olgy Havlové v krásném prostředí Letohrádku Hvězda v Praze. Výtěžek z běhu šel na pomoc rodinám v tísni a my jsme měli velikou radost, že jsme mohli být jeho součástí.

Marťa, jakožto letošní držitelka Ceny Olgy Havlové, byla jednou z patronek akce, a tak jsme mohli téma popálenin, prevence a péče o jizvy prezentovat i širší veřejnosti. Za pomoci Míši Chrpové a jejího týmu z PR Konektoru, jsme připravili propagační Burn Fighters stánek, kde jsme měli vystavené předměty, které jsou nejčastější příčinou popáleninových úrazů. Návštěvníci si u nás prohlédli kompresní obleky, masky, masážní pomůcky a další předměty, které se používají při regeneraci jizev. Se spoustou z nich jsme si povídali, jak úrazům předejít a jak se o jizvy starat (nejen o ty popáleninové).

Pro vítěze běžeckých kategorií jsme měli připravené dárečky v podobě našich nových nákrčníků a placek s naším logem.

Akci jsme si moc užili, Jarmil s Kájou fotily a pořizovaly materiál na naše sociální sítě. Tomáš a Andrejka (Marti skvělá sestra, které ji nominovala právě na cenu Nadace Olgy Havlové)  pomáhali s propagací našeho stánku. Marťa prezentovala BF na pódiu a se svým trasérem (přítelem Mirkem), ségrou a holkama z PR Konektoru zaběhla 5km okruh, aby tak společně hájili barvy týmu Burn Fighters.

Jsme moc vděční Nadaci Olgy Havlové, že jsme měli možnost Burn Fighters takto prezentovat  na veřejnosti  a už teď se moc těšíme na další ročník.